Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
mariusz lewandowski Piotr Hintzke Bartek Prominski Stanislaw Lisowski DK_1993 Gumi1 Piotrsantorek (4165 niezalogowanych)
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
everkam napisał:
Ile wynosi najniższa gwarantowana stawka dla tomrera bez fagbrevu ?

bez papierow to bedzie pracownik niewykwalifikowany z/bez doswiadczniea... ze 140nok max...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Maxx Tiger
(Maxx1971)
Wiking
najniższa w Adecco jest 149 kor. jedynie elektryk dostaje na starcie więcej,za chaty pobieraja od 1800 do 2000 kor. za 2 tyg.oczywiscie potrącają od wypłaty.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Maxx Tiger
(Maxx1971)
Wiking
przedewszystkim nie ufaj nikomu, bo w Adecco będą ładnie gadac a swoje robią, od samego poczatku musisz polegac na sobie, w polsce obiecują pomoc przy załatwianiu wszystkich spraw formalnych a tak naprawde to zostawiaja cie pod drzwiami Skatte i HA de bra, jak jesteś dobry w tym co robisz i masz trochę własnego zdania to dasz rade,języka też warto sie uczyć, jak chesz pracowc w innej firmie to musisz byc komunikatywny, Adecco jest dobre na start, chate daje, robote daje ,musisz kombinować ,kombinować i jeszcze raz kombinować....ja pracuję 8 miesięcy,....i przenosze się do innej firmy od 1.04,....mnie się udało czego i Tobie życzę, powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Maxx1971 napisał:
...mnie się udało czego i Tobie życzę, powodzenia
PROSZĘ bardzo ... zawsze mówiłem do tej pory , że jeżeli pilnuje się własne cztery litery ... to żaden pośrednik legalny nie jest zły ...
A jak ktoś leci w bambuko to i w Własnej Firmie , będzie miał manko ...
---
ZAWSZE u pośrednika trzeba pilnować DWÓCH rzeczy ...
-I- Dobrze pokazać się w firmie bezpośredniej / komunikacja z grupą i szefami ... oczywiście fachowość w pracy /
-II- U pośrednika pilnować socjalu , godzin i wypłaty ... nie dać się wmanewrować w niezdrowe układy .
---
KLAPKI NA OCZY i do końca kontraktu robić swoje , by przejść bezboleśnie do podstawowej firmy .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
339 Postów
Krzysztof Adamek
(crazy chris)
Stały Bywalec
lena003 napisał:
Sebastian napisał:
widać seksownością bidulka nie grzeszy
Hhahahahaha
dzięki tego mi dzisiaj potrzeba !!!!!!!!!!
hahahah
dobre
dzięki

o widzisz Sebuś ....jak niewiele trzeba żeby się człek ucieszył....

głowa do góry !!! ja żyję zasadą : jak to powiada mój przyjaciel :marnie się zarabia ,żyje się jak hrabia :hehehe a co mi tam

niezłe podejscie do życia ma ten twój przyjaciel
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
339 Postów
Krzysztof Adamek
(crazy chris)
Stały Bywalec
[b]lena003 napisał

Andreeeeeee przecież pisze chłopak ,że żona na "podorendziu" jak ma potrzebę więc zrozum jego frustrację ...widać seksownością bidulka nie grzeszy [/quote]

no tak nie wszyscy myślą o sexie cały czas ,są tacy co myślą o wędkowaniu ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
jako że crezy kris też pracuje dla adecco to oprócz wędkowania to niech też pilnuje swojej dupy ( na myśli nie mam sexu ) ... to tak żeby łajba nie poszła na dno z krisem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
61 Postów

(lena003)
Początkujący
Andre ved mark napisał:
jako że crezy kris też pracuje dla adecco to oprócz wędkowania to niech też pilnuje swojej dupy ( na myśli nie mam sexu ) ... to tak żeby łajba nie poszła na dno z krisem

i tu mój drogi Andre przyznaję Ci całkowitą rację
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
nie przyznaj mi racji tylko wyślij buziaka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
jar kos
(nowy jar)
Wiking
Witam ponownie
Projekt jest niby przewidziany na dwa lata natomiast umowa jest na czas nieokreślony. Na rozmowie kwalifikacyjnej dostałem informacje od Adecco że będę miał potracony podatek w wysokości około 30%, proszę o info czy podana stawka jest rzeczywiście realna. Najgorsze jest to to że umowa podpisana będzie w Norwegii? i to mnie niepokoi.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok